preskoči na sadržaj

Srednja škola Novi Marof

vijesti

[ČAROLIJA BOŽIĆA - podjela priznanja i nagrada!]

Autor: Srednja Novi Marof, 23. 12. 2020. 13:31

Svečana podjela priznanja i nagrada održana je 22.12.2020. u Srednjoj školi Novi Marof. Čast nam je proglasiti pobjedničke predmete sljedećim redom: 

1.mjesto – „Dom – mjesto gdje stanuje Božić“ (OŠ Andrije Kačića Miošića, Donja Voća)
2.mjesto – „Mirisni božićni jastuk“ (OŠ Podrute)
3.mjesto – „Čarobni eko bor“ (OŠ Izidora Poljaka, Višnjica)

Pobjedničke zadruge dobile su vrijedne poklon-bonove od 1500 kn, 800 kn i 500 kn. Tako će svaka zadruga moći nabaviti ponešto od materijala i pribora koji im je potreban za daljnju izradu rukotvorina. Također je svaka nagrađena zadruga dobila sliku Srednje škole Novi Marof koju je naslikala novomarofska umjetnica Zvjezdana Bukovčan, keramički suvenir UZ Grebengrad te primjerak našeg školskog lista. Ovim putem želimo zahvaliti tvrtci Prerada plastike Šantek te Udruženju obrtnika Novi Marof jer su oni svojim donacijama omogućili kupnju ovih vrijednih nagrada.

Veseli nas što je online natjecanje imalo izvrstan odaziv te vjerujemo da će se dobra suradnja sa zadrugama Varaždinske županije nastaviti i dalje.

Svim vrijednim zadrugarima želimo sretne i mirne božićne blagdane te mnogo uspjeha u nadolazećoj 2021. godini!

[više]

„ČAROLIJA BOŽIĆA“ – zajedno smo online! Vijest ima dokument u privitku

Autor: Srednja Novi Marof, 1. 12. 2020. 09:53

Srednja škola Novi Marof i ovu godinu organizira natjecanje učeničkih zadruga pod nazivom Čarolija Božića.

Pozivamo sve zainteresirane da pogledaju online izložbu na facebook stranici Srednje škole Novi Marof! Sigurni smo da ćete uživati u unikatima vrijednih ruka učenika zadrugara te uroniti u ozračje nadolazećih blagdana!

https://www.facebook.com/ssnm.hr

Pogledaj VIŠE ... (pravila natjecanja) 

 

 

[više]

​Edukacija – GOSPODARENJE OTPADOM

Autor: Srednja Novi Marof, 29. 10. 2020. 11:58

Edukacija – GOSPODARENJE OTPADOM
Zašto, gdje i kako?

EU projekt „Izgradnja reciklažnog dvorišta Novi Marof“ učenicima drugog razreda Srednje škole Novi Marof predstavili su predstavnici Grada i tvrtke Novokom d.o.o.
Svrha predavanja bilo je upoznavanje učenika s izgradnjom reciklažnog dvorišta. Učenici su mogli saznati više o pravilnom gospodarenju otpadom te postaviti pitanja predavačima. Provođenjem projekta pridonosi se specifičnom cilju – Smanjena količina otpada koji se odlaže na odlagališta.
Nositelj projekta: Grad Novi Marof

[više]

Natjecanje učeničkih zadruga "Čarolija Božića"!

Autor: Srednja Novi Marof, 8. 12. 2019. 15:00

U veselom blagdanskom raspoloženju ove je subote u Kulturnom centru Ivan Rabuzin u organizaciji Srednje škole Novi Marof, petu godinu za redom, održano Natjecanje učeničkih zadruga pod nazivom "Čarolija Božića".

U konkurenciji od 10 učeničkih zadruga s područja Varaždinske županije stručni žiri u sastavu: Vesna Gužvinec i Zvjezdana Bukovčan, likovne umjetnice te Barbara Frntić nastavnica likovne umjetnosti, ocijenio je radove sljedećih zadruga kao najbolje:

1. mjesto: Učenička zadruga „IGLICA“ iz Osnovne škole „Metel Ožegović“, Radovan
2. mjesto: Učenička zadruga „JABUKA“ iz Osnovne škole Martijanec
3. mjesto: Učenička zadruga „VRIJEDNE RUKE“ iz Osnovne škole Breznički Hum

U bogatoj ponudi božićnih ukrasa, poklona, čestitki i suvenira posjetitelji su također mogli izabrati nešto za sebe te poklone za svoje najmilije. 

Također, u sklopu natjecanja, dramska grupa Srednje škole Novi Marof održala je i prigodnu predstavu za najmlađe sudionike „Čarolije Božića“.

Zahvaljujemo svim učeničkim zadrugama na sudjelovanju, posjetiteljima na odazivu i svima koji su pridonijeli organizaciji ovog natjecanja.

[više]

ČAROLIJA BOŽIĆA!

Autor: Srednja Novi Marof, 3. 12. 2019. 19:30

[više]

'ZASADI DRVO, NE BUDI PANJ!'

Autor: Srednja Novi Marof, 25. 10. 2019. 20:37

Učenici Srednje škole Novi Marof se pridružili nacionalnoj inicijativi sadnje stabala.

Građanska inicijativa "Dani kolektivne sadnje drveća" pokrenuta je s idejom da svatko može zasaditi drvo i na taj način doprinijeti poboljšanju vlastite životne sredine, a ujedno i dati svoj doprinos borbi protiv klimatskih promjena. Ovoj hvalevrijednoj inicijativi se priključila i Srednja škola Novi Marof uz pomoć i podršku Grada Novog Marofa.

Dana 25. listopada 2019. godine učenici Srednje škole Novi Marof zasadili su ukrasno drvo japansku trešnju čime je ispred zgrade Škole završeno uređenje parka u kojem se zasadilo ukupno dvanaest raznolikih stabala koja je financirao Grad Novi Marof.

[više]

IZBORNA SKUPŠTINA UČENIČKE ZADRUGE „GREBENGRAD“

Autor: Srednja Novi Marof, 14. 10. 2019. 11:42

U utorak 24. rujna 2019. godine održana je izborna skupština Učeničke zadruge "Grebengrad" koja djeluje u okviru Srednje škole Novi Marof. 

Na sjednici je jednoglasno prihvaćen prijedlog da Zadružni odbor UZ Grebengrad čine:

1. Antonija Jurak, Danica Krbot i Maja Turković iz reda osoblja Škole
2. Mihaela Dvorski iz reda roditelja učenika
3. Leona Flegar i Ivana Lanović iz reda učenika
4. Ivana Horvat Dačnik kao predstavnik jedinice lokalne samouprave

           Jednoglasno je također prihvaćen prijedlog da predsjednica Zadružnog odbora UZ Grebengrad bude nastavnica Antonija Jurak, njezina zamjenica učenica Leona Flegar dok je za tajnicu Zadružnog odbora UZ Grebengrad imenovana voditeljica računovodstva Maja Turković.

          Zbog manjka interesa učenika odlučeno je da se Kreativna radionica za izradu predmeta od keramike i drugih prirodnih materijala te sekcija Uzgoj ljekovitog bilja ukinu dok će se novinarska sekcija oformiti kao izvannastavna aktivnost.

Ekološka sekcija bi kao takva ostala dijelom zadruge dok bi se uvela još i Fotografska sekcija.

 Za voditeljicu Ekološke i Fotografske sekcije te za stručnog voditelja UZ "Grebengrad" imenovana na nastavnica Antonija Jurak. U Zadružno stručno vijeće UZ "Grebengrad" uz nastavnicu Antoniju Jurak imenovan je još i ravnatelj Nikola Žganec te pedagoginja Marina Bukal Pofuk.

[više]

MALA DJELA ZA VELIKE REZULTATE

Autor: Srednja Novi Marof, 21. 5. 2019. 11:55

U okviru predmeta Društveno odgovorno poslovanje 2. E razredni odjel Srednje škole Novi Marof pokrenuo je malu humanitarnu akciju naziva „Mala djela za velike rezultate“. Na ovaj smo se način uključili u suradnju s Gradskim društvom Crvenog križa Novi Marof u okviru koje smo u tjednu Crvenog križa od srijede 8. do srijede 15. svibnja 2019. godine u našoj školi prikupljali trajne namirnice.

Prikupljeno je pet paketa namirnica koje su učenici s predmetnom nastavnicom odnijeli u Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof koje će iste podijeliti potrebitim obiteljima.

Zahvaljujemo se svima na dobroj volji i solidarnosti!

2.E razredni odjel

[više]

Godišnja skupštine Učeničke zadruge „Grebengrad“

Autor: Srednja Novi Marof, 21. 5. 2019. 11:50

U četvrtak 2. svibnja 2019. godine u prostorijama Srednje škole Novi Marof održana je Godišnja skupština Učeničke zadruge „Grebengrad“.
Predsjednica Učeničke zadruge nastavnica Danica Krbot podnijela je Izvještaj o radu UZ i Financijski izvještaj o radu UZ u proteklom razdoblju (od smotre UZ Varaždinske županije 2018. godine do smotre UZ Varaždinske županije 2019. godine).
Predsjednica zadruge je istaknula kako sve četiri sekcije aktivno rade na provođenju svojih godišnjih planova i programa te zasada broje ukupno 45 članova.

Na skupštini je izvršen i dogovor oko sudjelovanja UZ „Grebengrad“ na ovogodišnjoj smotri UZ Varaždinske županije koja će se održati u petak 17.svibnja 2019. godine u Ludbregu.

[više]

Održana XXIII. županijska smotra učeničkih zadruga!

Autor: Srednja Novi Marof, 20. 5. 2019. 17:32

U petak 17.5.2019. godine održana je XXIII. po redu županijska smotra učeničkih zadruga Varaždinske županije čiji je domaćin ove godine bila Srednja škola Ludbreg.

U natjecateljskom dijelu Smotre sudjelovala je i Učenička zadruga „Grebengrad“ koju  su predstavljale učenice Marta Dvorski i Petra Šantek iz 3.E razrednog odjela u pratnji nastavnica. Proizvod kojim smo se predstavili bila je šumeća kupka.

Na smotri je sudjelovalo 28 učeničkih zadruga, a najviše bodova prosudbenog povjerenstva skupila je Učenička zadruga „Jurek“ iz Osnovne škole Sveti Đurđ.

[više]

Sajam vježbeničkih tvrtki 2019.

Autor: Srednja Novi Marof, 6. 5. 2019. 13:23

3.5. 2019. održan je 5. sajam vježbeničkih tvrtki u Gospodarskoj školi Varaždin. Na sajmu je sudjelovalo 30-ak vježbeničkih tvrtki. Našu školu predstavljale su dvije vježbeničke tvrtke: Promedino d.o.o. i Kaminis d.o.o.

Svrha sajma je ostvarivanje poslovnih odnosa između vježbeničkih tvrtki, sajamsko poslovanje i razmjena iskustva. Na sajmu učenici predstavljaju svoje vježbeničke tvrtke, djelatnost te proizvode koje nude.

 

[više]

Arhiva naših vijesti   
 


OSNOVANA UČENIČKA ZADRUGA SREDNJE ŠKOLE NOVI MAROF

Na temelju Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi te Statuta Srednje škole Novi Marof na sjednici Školskog odbora Srednje škole Novi Marof dana 14. rujna 2015. godine donesena je Odluka o osnivanju učeničke zadruge Srednje škole Novi Marof. 

Pripremne poslove do proglašenja osnutka i početka rada Zadruge te poslove zadružne uprave do izbora Zadružnog odbora obavlja Privremeni zadružni odbor.

Zadaće Privremenog zadružnog odbora su:

  • pripremiti prijedlog pravila, ustroja i imena Zadruge,
  • izraditi prijedlog programa rada Zadruge,
  • voditi u Školi i izvan Škole poslove u svezi s osnivanjem i početkom rada Zadruge,
  • organizirati upis učenika/ca u članstvo Zadruge
  • utvrditi prijedlog za imenovanje članova/ica Zadružnog odbora,
  • održati osnivačku skupštinu Zadruge na kojoj će se proglasiti osnivanje i početak rada te prihvatiti pravila Zadruge

Sjedište Zadruge je u Srednjoj školi Novi Marof u Novom Marofu, Zagorska 23.

Učenička zadruga "Grebengrad" ima ustrojene sljedeće sekcije:

1. Kreativna radionica za izradu predmeta od keramike i drugih prirodnih materijala,

2. Uzgoj ljekovitog bilja

3. Ekološka sekcija

4. Novinarska sekcija

Predsjednicom učeničke zadruge "Grebengrad" imenovana je profesorica Gordana Ban. 

Članom Zadruge može postati svaki učenik Škole upisom u prvi razred, roditelj učenika člana Zadruge, nastavnici mentori i ostali stručnjaci koji sudjeluju u radu.

Svi zainteresirani učenici koji se žele uključiti u učeničku zadrugu "Grebengrad" mogu se obratiti predsjednici Zadruge profesorici Gordani Ban i ispuniti pristupnicu za učlanjenje u učeničku zadrugu.

Izvršni odbor Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva na 15. sjednici održanoj 02. studenog 2015. godine donio je Odluku o prijemu u redovno članstvo UZ GREBENGRAD, Srednja škola Novi Marof. 
Politika privatnosti
 
Kalendar
« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

 
Korisni linkovi
 
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
 

 

Meteorološka postaja Novi Marof Srednja Škola | Neverin.hr

  
Školski LIST
 
RADIOEMISIJA
 
Strategija

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 29. 9. 2014.

Ukupno: 210605
Ovaj mjesec: 478
Ovaj tjedan: 59
Danas: 35
 
 > Učenička zadruga
CMS za škole logo
Srednja škola Novi Marof / Zagorska 23, 42220 Novi Marof / ss-novimarof.skole.hr / ured@ss-novimarof.skole.hr
preskoči na navigaciju